Jurnal | Diary

18.12.2013

Dragii mei, in ultimul timp mamica lui Petru nu a mai postat nimic, deoarece lucrurile s-au complicat si nu a mai avut timpul necesar.
Dupa interventia chirurgicala suferita, boala a recidivat, transplantul de celule nu  s-a mai putut face iar micutul Petru pana acum a facut alte 2 cure de chimioterapie a cate 10 zile fiecare. In functie de rezultatul analizelor de la finalul lunii, medicii hotarasc noua schema de tratament pt recidiva bolii.
Despre Petru pot sa va spun ca este foarte activ,de multe ori ne intrbam de unde vine aceasta energie a lui.
Cu siguranta ca rugaciunile noastre, ale tuturor il ajuta sa se lupte cu aceasta cumplita boala.
Va multumim in numele lui Petru si va rugam sa-i intelegeti pe parinti ca nu mai au puterea necesara de a mai transmite vesti.
Va rugam din suflet sa fiti alaturi de Petru asa ca si pana acum,cum puteti, cu ce puteti si sa ne aveti in continuare in rugaciunile voastre.

Mai jos aveti si raportul medical a lui Petru, varianta tradusa:

Raport medical noiembrie 2013

07.11.2013

„Am o/ mai am o ..singura dorinta si un vis
Visez sa nu mai vad copilasi bolnavi, nici macar burtica sa nu ii doara si parinti care sa sufere pana la epuizare…in ultimele 2 saptamani au murit 4 sau 5 copilasi aici, este de nedescris atmosfera, iar astazi mi- am luat la revedere de la Yara…are 6 ani, dar doar pt f putin ca a fost trimisa acasa..
Singura mea dorinta este sa se faca puiul meu bine…nu v- am mai dat vesti pt ca speram sa fie mai bune, ca a inceput transplantul si ca se reface, dar suntem in alt stadiu..
Luni aveam programat sa inceapa megaterapia si transplantul, insa a facut o alergie de care nu mai scapam si s- a intarziat..speram sa fie doar atat si maxim luni, sapt viitoare sa incepem..insa, astazi ne- a lovit o veste ingrozitoare..la rmn a iesit „ceva” , nu se stie ce, dar un ceva care necesita alte ecografii si analize pt ca daca este ceea ce nu ne dorim, nu se poate face transplant si trebuie sa incepem alt protocol de chimioterapie….este cel mai ingrozitor cosmar, de parca ce traiam nu era de ajuns…
Ne rugam si speram sa fie orice altceva si sa putem continua cu planurile de transplant si va rugam si pe voi, cu tot sufletul nostru, sa va rugati si voi tare tare pt.el ….are mare nevoie acum” Gabriela Dogaru

12.10.2013

„Petru,
A inceput de marti ciclul 6 de chimio pt 8 zile, la doar 11 zile de la operatie. In maxim o luna de la terminarea acestui bloc, o sa aiba megaterapia si transplantul.
Din pacate, nici operatia si nici transplantul nu reprezinta sfarsitul tratamentului, ci doar o luna de pauza, dupa care inca muuuuulte alte luni de tratament, aici sau in alta tara, depinde de tratamentul de consolidare ales.
Faptul ca s- a facut rezectie completa nu inseamna absolut nimic, pt ca nu stim daca au ramas celule, iar in urma biopsiei a reiesit ca tumoarile scoase contineau celule active, iar nodulul care speram sa fie un simplu nodul, era tot tumoare…numai bucurosi nu suntem, dar ne pastram increderea si speranta ca in cazul in care a mai ramas ceva, v-a fi distrus de acest ciclu de chimio si megaterapie. Si eu speram ca dupa operatie sa am vesti mai bune, dar abia peste 3 ani doctorii se vor putea pronunta mai clar asupra reusitei tratamentului…pana atunci mai avem pasi de facut si multee sperante ca o sa fie bine, trebuie sa fie bine.
Imi pare rau ca nu am mai scris, dar simt o oboseala cumplita si da, sunt foarte trista..” Gabriela Dogaru

28.09.2013

„Dragi prieteni,
Petru este inca la terapie intensiva, dar pana acum fara complicatii.
Asteptam sa ne zambeasca si sa se refaca repede pt a continua tratamentul.
Operatia a decurs bine, au eliminat tumoarea principala metastaza si un limfom, dar din pacate si glanda si o parte din ficat- care era afectata.
Este un copil minunat, se uita dupa noi si ridica manutele sa il luam in brate, dar din pacate inca nu putem.chiar si in situatia in care el suporta atata durere, ne ofera multa dragoste.
Sa te faci bine repede pui mic si iubit! Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

28.09.2013

Ieri bebe Petru a fost operat. Operatia a decurs bine, si s-a incheiat in jur de ora 15.  In urma acestei au fost scoase 2 tumori, glanda si o parte din ficat… De ieri Petru este la terapie intensiva, unde ii stau alaturii parintii. Petru are in continuare nevoie de toata dragostea, energia pozitiva si rugaciunile voastre! Doamne ajuta!

IMG-20130928-WA000

25 septembrie

„Azi e ziua lui tati si incercam sa ne bucuram timid si sa ne „pacalim” gandurile.
Timid pt ca facem bagaje cu emotie si cu teama … pentru ca de maine dimineata ne mutam la spitalul de chirurgie pediatrica. Operatia a fost programata initial pentru joia trecuta, dar analizele au fost foarte proaste, a facut infectie, si s-a amanat.
Vineri( nu stim ora inca), Petru o sa aiba nevoie de toata dragostea noastra, energia pozitiva si rugaciunile voastre.
Operatia o sa fie foarte dificila – speram ca vor face rezectie completa a tumorii principale, si daca vor putea ar trebui sa ajunga si la metastaza din torace( ceea ce e f dificil din aceeasi taietura, mai ales ca este f mica)
Imi simt inima stransa si stomacul inclestat si ma rog sa nu fie complicatii si sa se recupereze repede, ca sa ne putem intoarce aici la tratament.
Va rog si pe voi toti sa va rugati!!! Va rog …este unul din cele mai grele momente prin care Petru o sa treaca in perioada urmatoare( vor urma ciclul 6 – imediat dupa recuperare operatie, megaterapia si transplantul).
Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

06 septembrie

La multi ani Petru! La cele 9 luni implinite este un baiat puternic si luptator! Multumeste tuturor pentru urarile si gandurile de bine, dar mai ales pentru ca ii sunteti aproape in acesta lupta grea pe care o are de dus. Doamne ajuta!

Multumesc!

1000342_10200558567351453_1811987207_n

03 septembrie

„Tocmai am inceput blocul 5! Cu o saptamana intarziere, dar tot e bine ca intr- un final analizele ne-au permis sa incepem…Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

29 august

„Buna dimineata,
Ieri ne- au lasat acasa si am fost afara toata ziua, fara analize, fara tratament si soarele a fst bun si ne- a oferit o zi frumoasa in parc;
astazi facem testele uzuale inainte de inceperea noului bloc(5) de chimio si maine ne intoarcem in spital pt rmn. Daca analizele sunt bune , , sambata incepem si blocul 5..
Emotiile pt rmn nu sunt f mari pt ca am facut ecografii intre timp( multe pt ca a avut lichid in plamani si a trebuit monitorizat), si din pacate stim deja ca nu sunt modificari in dimensiunile tumorii, asa ca probabil in curand Petru o sa suporte si operatia de extirpare tumoare.
Dar e un baietel vesel, puternic si minunat!!!” Gabriela Dogaru

1239838_10200514807417482_1432854278_n

19 august

„Imi cer scuze daca nu apuc sa scriu, raspund tarziu la mesaje, sau deloc..nu o fac pentru ca nu imi pasa, sau pentru ca le ignor, ci doar pentru ca nu am timp..
Petru se simte rau dupa ciclul 4 , sunt multe efecte adverse ce ii dau dureri foarte mari, iar analizele extrem de proaste de astazi ne-au readus in spital.
Petru va roaga sa nu il uitati si sa nu uitati sa va rugati si pentru el…
Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

07 august

„Petru a inceput astazi blocul 4 de chimio- dureaza 8 zile
Dupa, vom repeta RMN si vor decide daca il opereaza pt extirpare tumori, sau continuam doar tratament.
Sper sa fie si dupa nazdravanul care a devenit  ( este o cura f dura, atat din cauza duratei, cat si a substantelor- 2 zile sunt sub stricta supraveghere ekg)
Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

02 august

„Am primit vestea buna ca au colectat suficiente celule stem ieri( a durat cam 4-5h )si nu trebuie sa repetam procedura. Azi ne- am externat si ne mai intoarcem luni- daca totul o sa fie bine, incepem blocul 4.
Doamne ajuta! Petru a fost f.curajos si f cuminte si i se datoreaza intreaga reusita.
Astazi am uitat intreaga noapte petrecuta pe scaun la terapie, pt ca am primit pupicul acela cu gurita deschisa, cum fac bebelusii- sunt sigura ca stiu toate mamicile ce am simtit eu:)
Sa aveti un weekend frumos
( poza reprezinta minunatul echipament folosit la colectare)” Gabrilela Dogaru

995763_10200365598967364_1457461068_n

01 august

„Petru a iesit din operatie, si acum face nani( nu au fost complicatii pana acum)..intre timp, au inceput sa pregateasca echipamentul pt colectare celule stem si probabil ca in max 2h vor incepe procedura…
Ma scuzati, dar nu pot pune poze…” Gabriela Dogaru

31 iulie

„Pentru ca celulele stem au crescut, ramanem in spital si maine dimineata in jur de 9, Petru intra in operatie pt inca un cateter.Dupa, vor incepe colectarea de celule din sange, procedura ce poate dura una/doua zile, in functie de numarul de celule colectat in prima zi si de posibilele complicatii ce pot intrerupe procesul. Nu vreau sa vorbesc despre ele, a fost destul de greu sa stau si sa ascult explicatiile medicului, pot doar sa sper ca Petru o sa le arate din nou cat de puternic este.
In mod normal colectarea este rutina , dar pt ca Petru este foarte micut se tem de reactii , si din aceasta cauza prefera ca procedura sa aiba loc la terapie intensiva.
Este un moment greu si foarte important..fara celule, nu putem face autotransplantul..greu nu are sens sa spun aici de ce..internetul ofera multe informatii despre acest proces, cum se realizeaza el si ce riscuri implica si recunosc ca imi este foarte frica …
Ma simt neputincioasa ca nu stiu cum sa fac sa nu simta durere, disconfort sau orice i- ar rapi zambetul…ma tine tare doar faptul ca stiu ca trecem prin asta ca sa fie bine.
Ma rog si va rog din nou si pe voi sa faceti la fel, si sper ca maine sa reusesc sa va spun cum se simte…” Gabriela Dogaru

971570_10200359768941617_1554485746_n

23 iulie

„Dragi prieteni,
Dupa cateva zile grele, Petru zambarici s-a intors in forta si face cuceriri printre asistente 
Ce urmeaza: injectii pt stimulare celule albe, doza marita pt ca ne pregatim de recoltare celule stem pt transplant.
Ce inseamna asta: terapie intensiva, introducerea a inca un cateter in picior, cel existent fiind prea micut, alte zile grele, alte lacrimi, multe rugaciuni si da, speranta si increderea ca facem ceea ce trebuie ca sa il facem bine..Dar….Petru este puternic, voi ii veti fi alaturi si veti trimite multe ganduri bune si vom trece si de acest moment.

Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

1001367_10200312317475360_1204788340_n

18 iulie

„Am terminat si ciclul 3 de chimio, dar nu avem voie sa plecam „acasa” pt ca Petru nu s-a simtit prea bine in ultimele zile..dar, avem toata increderea ca o sa inceapa din nou sa manance si ca putem parasi spitalul pana la blocul 4.
Din pacate, in conferinta de ieri nu s-a discutat cazul lui Petru si vom mai astepta inca o saptamana pt rezultat. Ne-au spus ca tumoarea principala s- a redus semnificativ, si ca nu vom schimba schema de tratament – deci, raspunde!!
Nu pot decat sa va multumesc ca va rugati alaturi de noi, Doamne Doamne ne asculta….mai avem drum lung, foarte lung, asa ca, va rog…nu va opriti!” Gabriela Dogaru

12 iulie ora 17:00

Dupa o zi grea, si 2 proceduri deloc usoare si nici lipsite de durere, Petru s-a trezit vesel. Este un copil minunat, vesel, puternic si plin de viata!  Putem invata atat de multe de la el! Este imposibil sa nu il iubesti!

1044328_10200256428798178_1485826825_n

12 iulie

” Petru a terminat RMN -ul si punctia..nu se simte foarte bine, este cam suparat, dar cred ca dupa 2 anestezii si o punctie care este dureroasa dupa ce trece efectul anesteziei, nici noi, oameni mari, nu am fi mai in forma…Rezultatele saptamana viitoare spre final, pentru ca trebuiesc comparate cu precedentele…Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

11 iulie

” de ce am „tacut”…

pentru ca intr-o zi frumoasa de luni, ne-am trezit toti trei, voiosi si cu ganduri de joaca si planul era:paturica si parc in aer liber, frumos…am facut analizele si ne-am intors dupa 2 ore plini de incredere sa luam rezultatul, dar am ramas acolo pt ca deja reflectau infectie in corp, dupa ce cu o zi in urma facuse putina febra…am simtit din nou ca nu e drept, ne-au dat lacrimile, le-am sters, ne-am luat puiul in brate si i-am spus ca o sa ne jucam acolo ….  am inceput imediat antibiotic, inca suntem pana maine pe tratament, dar vestile rele nu au fost suficiente..din nu stiu ce motiv a doua zi s-a umflat la fata si nu arata deloc incurajator..dar, a trecut, azi a fost vesel asa cum il stim si maine avem de trecut peste un pas foarte important….RMN si punctie – vom afla ( din pacate abia spre sf saptamanii urmatoare) cum raspund tumorile la tratament..nu vor shimba schema, dar macar sa stim ca raspunde , ca exista un soare si o sa vedem si noi o raza..

si pt ca analizele si-au revenit cat de cat, incepem sambata blocul 3 de chimio!!

Doamne ajuta!

imi este greu uneori sa scriu si ma gandesc de 2 ori inainte de a o face, pt ca e vara, e vacanta si dc ma uit fugar pe posturile de pe fb , vad multa veselie, mare, si soare si nu vreau sa indispun..dar, stiu ca multi dintre voi va ganditi la Petru si la ce face el si Petru are nevoie de gandurile si rugaciunile voastre..si noi avem!! si e drum lung, suntem abia la inceput, desi simt ca parca au trecut ani!

sa ne tineti pumnii maine, va rugam!!! zi grea….

dar, ca sa si zambim….noua jucarie preferata si care il amuza maxim( pacat ca nu am un filmulet) este o manusa de spital umflata….arata cel pution dubios manusa asta, dar lui ii da de lucru :)” Gabriela Dogaru

14772_10200252100649977_827215108_n

1069425_10200252301054987_2136302818_n

02 iulie

Ce mai face Petru…   ” ma gandesc la voi si in fiecare zi ii spun lui Petru ca sunt oameni care se roaga pentru el peste tot si ca intr-o zi le vom multumi impreuna..

1004062_10200206759836485_371724433_n

de miercuri suntem acasa in ceea ce doctorii au numit „iesire experiment”…a fost incredibil cand dupa mai mult de o luna l-am luat in brate si am putut sa ma departez cu el de pat mai mult de 1m cat ne permiteau firele…l-am strans si mai tare si parca imi venea sa alerg de bucurie( fac asta la propriu prin casa uneori, il amuza maxim)

ne intoarcem in fiecare dimineata la spital pt injectii, analize, curatat cateter…etc…si de fiecare data merg cu inima stransa ca putem ramane internati in spital dc analizele sunt foarte proaste, si de fiecare data ies din casa cu tot strictul necesar incarcata pana la refuz..

e bine acasa…e un oarecare sentiment de liniste..ii poti canta si te poti juca in voie fara sa iti deranjezi vecinii de camera, poti sta jos, poti face baie …dar e si greu, ca sa nu folosesc cuvantul rau..pt ca: in spital orice mi se parea in neregula apasam un buton si venea cineva, acum primul buton e cel de panica..la orice gest, la orice planset….

si mai e ceva: acolo, in spital, erau doar copilasi ca Petru ..bolnavi..acum cand ies pe strada sa il plimb, sunt multe momente in care ma apuca o disperare si un plans nebun pentru ca vad familii fericite la plimbare, copilasi care alearga si se joaca si brusc imi lipseste senzatia aceea de siguranta..si da, ma lupt cu boala lui prin optimism, credinta si speranta, dar acolo undeva e si frica si e greu sa o izgonesc si o tin incuiata, dar cand scapa imi face sufletul praf, praf….

dar Petru ma ajuta, creste frumos, e bun si dragastos..a invatat sa stea in fundulet, nu reuseste foarte mult, cade , dar nu se lasa, se chinuie sa se ridice mereu si mereu si uneori lesin de ras ca ofteaza ca nu reuseste, sau rade…nu se enerveaza

de ziua lui, de sf Petru mi-as fi dorit sa va trimit o poza , un gand, ceva amuzant..dar a fost o zi grea- nu mai raspundea la zgomote si ne-am speriat ingrozitor crezand ca nu mai aude, si stiind ca acesta este un posibil efect al tratamentului…s-a dovedit a fi doar exces de personalitate( ii dam voie 🙂 )

pe 12 iulie cred ca vom face rmn-ul, nu o sa schimbe nimic din protocol , dar vom stii macar daca raspunde la tratament, si apoi  incepem blocul 3..pana atunci ne bucuram de soare, de copaci, de putina odihna si de gandul ca daca suntem acasa inseamna ca analizele nu sunt foarte rele si Petru se lupta…Doamne ajuta!” Gabriela Dogaru

1000817_10200210347686179_482606537_n

01 iulie

Miercuri 26 iunie, bebe Petru a iesit din spital  si continua tratamentul “acasa” . Pentru urmatoare perioada de timp, “acasa”  este camera din casa parintilor, camera inchiriata in incinta clinicii de la Koln, pentru a putea fi alaturi de micutul lor. Starea lui este  monitorizata prin analizele pe care le face la spital o data la 2 zile. Se urmareste astfel evolutia sa  cat  si reactia organismului la o alimentatie normala, pe baza de lapte, fara plusul de vitamine, minerale si alti nutrienit oferiti in spital.

Pe 12 iulie, Petru va face un RMN menit sa ofere informatii despre cum decurge tratamentul. Suntem alaturi de el si ii tinem pumnii sa fie bine.

1012121_10200180777186935_1711268328_n

25 iunie 2013

“Buna dragi prieteni,

La noapte voi termina si blocul 2 de tratament.
Stiu ca va intrebati ce mai fac…ma cam joc toata ziua, noaptea cand nu dorm si nu plang, rod fire si incep aparatele sa bipaie ca sa ma asigur ca nu mai doarme nimeni….Domnul Doctor a spus ca daca incep sa pap bine poate ma lasa sa ies din spital, pana la mijlocul lui iulie, cand incepem blocul 3.
Si sa nu uit…sa imi tineti pumnii in fiecare zi, dar mai ales in Iulie pe la mijloc, cand o sa imi faca RMN sa vedem daca raspund bine la tratament.
Va pup si va multumesc ca va ganditi la mine! “

1002746_10200171795042387_1975096847_n

9 iunie 2013

” http://m.gsp.ro/top-stiri/400667.html
Cati oameni frumosi si buni, ce cuvinte frumoase, cata energie transmite tot ceea ce faceti…puiul a intrat in aplazie, de ieri si pt inca 5 zile este pe un antibiotic puternic, infectia fiind inevitabila, DAR desi avea temperatura, ieri a ras si a dat din picioare toata ziua…refuz sa cred ca toate gandurile voastre bune nu transmit catre el energia care sa il faca sa zambeasca, in momente in care si un om mare ar zace pur si simplu…ramaneti la fel, oameni frumosi, pe mine m- ati uimit..am urmarit de departe ceea ce s- a intamplat in bucuresti, dar fiecare poza si status mi- a smuls lacrimi, dar lacrimi bune” Gabriela Dogaru

993008_4975513870428_1656780613_n

8 iunie 2013

” … pentru ca de astazi si Fundatia Mereu Aproape ne acorda sprijin, vrem sa va multumim inca o data tuturor pentru toate proiectele si donatiile pt bebe.

Promisiunea noastra este ca daca se vor aduna banuti peste suma necesara, cu acordul vostru ii vom directiona catre alti puiuti in suferinta, pt ca noi stim ce inseamna disperarea de a nu avea siguranta ca poti acoperi astfel de tratamente, care se intind pe multi ani. In perioada urmatoare vom oferi pe pagina mea, pagina lui Petru si blog o situatie detaliata a costurilor (inclusiv a celor acoperite de formularul E112 ), si a banutilor stransi pt bebe pana acum.

iar eu vreau sa va multumesc si pt gandurile si toata energia pozitiva pe care o trimiteti, si care ne ajuta in lupta asta grea.” Gabriela Dogaru

6 lunie 2013

“ M-am trezit de dimineata cu mult chef de joaca:) si astazi o sa ma joc si o sa rad toata ziua pt ca e ziua mea, fac 6 luni…”

600463_4961767606780_309708224_n

6nd of June, 2013

”   I woke up in the morning with a lot of joy  J I’m going to play and laugh all day for it’s my birthday, I’m 6 months old….”

2 iunie 2013

Se fac deja 6 zile de cand micutul Petru a inceput tratamentul.  Din pacate efectele nu au intarziat sa apara, insa Petru isi gaseste resurse  sa zambeasca si asta le da putere parintilor sa lupte mai departe.  Ai nevoie de multa putere, rabdare si credinta,  insa faci totul ca puiul tau sa se faca bine! Nu te saturi sa il privesti cum doarme cu ursuletul preferat, cum iti zambeste si cum se joaca, si vrei sa il vezi la infinit facand toate lucrurile care ii plac.

984263_4937333755949_274857262_n IMG-20130603-WA000

2nd of June, 2013

6 days ago little Peter has start  the treatment. Unfortunately, there are immediate effects, but little Peter has the power to smile and the power to help his parents to fight on.  You need strength , patience and faith  to keep fighting, and you are doing everything for your baby to get well! You love looking at him  when he is sleeping with  his best friend – the bear,  when he  smiles at you or when he plays with his toys , and you like doing this over and over again.

29 mai 2013

“Gabriela Dogaru:

Un gand de seara: am inceput tratamentul de la ora 10, bebe doarme acum si il monitorizam, iar mie imi e un dor nebun de linistea mea de acasa, de serile mele cand imi asteptam sotul sa ii facem baita lui bebe, de noptile cand ma culcam linistita in bratele lui, stiind ca totul e la locul lui…mi-e tare tare dor..si doare “

29th of May, 2013

“Gabriela Dogaru:

A thought for the evening:  the treatment started at 10 AM , my baby is sleeping  now, but we are watching  him to be sure that everything is ok.  I’m missing like crazy my quiet home evenings when I was expecting my husband to make our baby’s bath, the nights when I was sleep quietly in his arms, knowing that everything is at the right place … it’s hard and it hurts so much .. ..”

27 mai 2013

IMG-20130526-WA000

In primul rand va multumim pentru sprijinul acordat!

Petru Adrian va fi mutat in cursul zilei la Uniklinc, acolo unde va si incepe tratamentul estimat la 9 luni de zile. Operatia a fost grea si lunga, iar efectul anestezie a durata aprope 2 zile, timp in care micutul Petru a fost atent monitoriat! Urmatorul pas: evaluarea starii de sanatate si pe baza primelor informatii de la biopsie, inceperea tratamentului.

Nu exista cuvinte care sa descrie ce simt Gabi si Adi, parintii lui.  Petru cat si ei, au nevoie sa le fim alaturi!

27th of May, 2013

First of all, I want to thank you all for your support!

Petru Adrian will be moved on Monday  to Uniklinic  where he will  begin the treatment  estimated for 9 months. The surgery was very difficult , and the effect of anesthesia lasted almost two days, during which little Petru’s condition was closely monitorised! Next step: more accurate assessment on the basis of the information from the biopsy treatment.

There are no words to describe how Gabi and Adrian, Petru Adrian’s parents feel. Now, both Petru and his parents needs us!

24 mai 2013

Am primit confirmarea ca formul E112 a fost aprobat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Este un pas important in lupta pe care micutul Petru Adrian o are de dus. Mai multe detalii despre acest form E112\S2, cat si despre ce va acoperi el  ca si tratament pentru Petru,  va vom putea oferi in curand.

Continuati sa fi alaturi de Petru Adrian, pentru care nevoie de tot suportul nostru!

24th of May 2013
We have received the confirmation that the request for E112 form has been approved.

It is a significant support for Adrian Petru’s battle, as a part of the treatment costs will be supported by the National Health Insurance Institution.

We shall update you later on with the E112/S2 form details and with treatment scheme.

Keep supporting Adrian Petru!

24 mai 2013

Ieri la amiaza Petru a fost operat. A fost o operatie lunga si dificila, de peste 3 ore, insa acum Petru este bine si stabil. Este puternic si vrea sa lupte, iar parintii ii oferta toata dragostea si puterea de care are nevoie. Operatia a fost necesara pentru efecturea biopsiei tumorii, biopsie in urma careia se va decide tipul de chimio care se va folosi pe parcursul tratamentului. Tot pentru chimio o fost necesara si introducerea unui cateter special. Vrem sa va multumim pentru ca ne sunteti alaturi, si pentru ca ati facut posibil primul pas pentru ca Petru Adrian sa se vindece.

Petru inainte de operatie

IMG-20130521-WA000

Petru dupa operatie: IMG-20130523-WA001

24th of May, 2013

Yesterday afternoon Peter was operated. It was a long and difficult operation, over 3 hours, but now Peter is good and stable. He is strong and wants to fight and their parents offer him all the love and power he needs. The surgery was needed for the tumor biopsy to decide what type of chemo will be used during treatment.

We want to thank you for your support and that you have made ​​possible the first step for Peter Adrian to heal.

Lasă un comentariu